Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Σεμινάρια για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο
[TheTOC]: Σεμινάρια για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο

[TheTOC]: Σεμινάρια για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου το εναρκτήριο σεμινάριο της iDialogue «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα», στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής, στον Πειραιά.

Περισσότεροι από 400 παρευρισκόμενοι συμμετείχαν στην έναρξη της πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων που θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάιο.

Με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη -Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρο του Cyber Security International Institute (CSI)- εκατοντάδες γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τους «κρυμμένους» κινδύνους του Διαδικτύου.

Η Μαρίσα Βουλγαράκη, Ψυχολόγος, Εγκληματολόγος με MSc-Criminal Investigation και η Βέρα Αθανασίου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέβαλαν στην ολιστική προσέγγιση του ζητήματος, λόγω της εξειδίκευσής τους.

Η πολύτιμη στήριξη που έδωσε ο Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός η εταιρεία MYTILINEOS, ο Πανελλαδικός Χορηγός η WIND ΕΛΛΑΣ, και η Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα ήταν καθοριστικές για την διοργάνωση της εκδήλωσης η οποία τέθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Η iDialogue, με τον τρόπο αυτό άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση για το κρίσιμο θέμα της προστασίας των παιδιών από το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τέθηκαν κρίσιμες ερωτήσεις, τόσο από γονείς και εκπαιδευτικούς, όσο και από πολλά παιδιά που παρακολουθούσαν τις παρουσιάσεις.

Το σεμινάριο χαιρέτισε η Διευθύντρια Ανάπτυξης της iDialogue, Δέσποινα Γριβέα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!