Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [TheTOC]: Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το Watergate τα… βάζει με τον Τραμπ
[TheTOC]: Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το Watergate τα… βάζει με τον Τραμπ

[TheTOC]: Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το Watergate τα… βάζει με τον Τραμπ

Ένας από τους δημοσιογράφους που αποκάλυψε το Watergate θα «ξεσκεπάσει» και τον Τραμπ στο νέο του βιβλίο;

Αυτο αναρωτιέται το Politico, που αφιερώνει εκτενές του άρθρο στο νέο βιβλίο με τίτλο «Φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός καθώς περιγράφει το κλίμα τρομοκράτησης πολλών πρώην και νυν αξιωματούχων οι οποίοι δέχτηκαν να μιλήσουν κι ενώ προηγουμένως είχαν δεχτεί ευθείες ή πλάγιες απειλές από τον -απρόθυμο να συνεργαστεί με κάθε τρόπο- Λευκό Οίκο. Συγγραφέας του πονήματος είναι Μπομπ Γούντγουορντ, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ρεπόρτερ της εφημερίδας «The Washington Post» που συμμετείχε καθοριστικά στην αποκάλυψη του σκανδάλου Γουοτέργκειτ.

Το συγγραφικό ενδιαφέρον του Γούντγουορντ στρέφεται σήμερα στην κυβέρνηση Τραμπ. Η εκδοτική του εταιρία (Simon & Schuster) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι προγραμματίζει την έκδοση του 19ου βιβλίου του με τίτλο: “Φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο” που θα κυκλοφορήσει την 11η Σεπτεμβρίου.

H διαδικασία για τη διαχείριση του θέματος της έκδοσης του αναφερόμενου βιβλίου δεν είναι κάτι το επίσημο στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς δεν υπάρχει κάποια τέτοια διαδικασία. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν αρκετοί πρώην αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη σημερινή κυβέρνηση, στον Γούντγουορντ δεν δόθηκε ποτέ επίσημη άδεια πρόσβασης στον Λευκό Οίκο ή στον πρόεδρο Τραμπ.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δεν έκανε κάτι για να τον βοηθήσει στην έρευνα ή στη συγγραφή του βιβλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!