Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Τι προκάλεσε τη φονική έκρηξη στα Εverest, τι λέει η εταιρία
[TheTOC]: Τι προκάλεσε τη φονική έκρηξη στα Εverest, τι λέει η εταιρία

[TheTOC]: Τι προκάλεσε τη φονική έκρηξη στα Εverest, τι λέει η εταιρία

Φως στα αίτια της φονικής εκρηξης στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας.με θύμα μια 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων προσπαθούν να ρίξουν οι πραγματογνώμονες της πυροσβεστικής,

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχερία, στο υπόγειο του καταστήματος -όπου βρίσκεται και το λογιστήριο- εκτελούνταν εργασίες από ψυκτικό. Ο ψυκτικός δεν αποκλείεται να έκοψε κατά λάθος σωλήνα φυσικού αερίου παρακείμενου καταστήματος. Η Πυροσβεστική μάλιστα ερευνά την πληροφορία ότι ο ψυκτικός ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κατάστημα, πιθανότατα επειδή αντιλήφθηκε ότι θα ακολουθήσει έκρηξη.

Εκτός από την 38χρονη νεκρή, υπάρχουν ακόμη πέντε τραυματίες που έχουν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ σε Γενικό Κρατικό και 401, οι περισσότεροι με αναπνευστικά προβλήματα. Και οι πέντε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ανακοίνωση της εταιρίας

Ανακοίνωση με αφορμή το τραγικό συμβάν η διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος Everest εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!