Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Προαναγγελία Δραγασάκη: Προς κατάργηση και τροποποίηση ο Νόμος Κατσέλη
[TheTOC]: Προαναγγελία Δραγασάκη: Προς κατάργηση και τροποποίηση ο Νόμος Κατσέλη

[TheTOC]: Προαναγγελία Δραγασάκη: Προς κατάργηση και τροποποίηση ο Νόμος Κατσέλη

Η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία συμπίπτει με μια αυξανόμενη αβεβαιότητα και ένταση σε πολλά σημεία του κόσμου. Ακριβώς για αυτό η έξοδος από τα μνημόνια έχει την έννοια ενός παραθύρου ευκαιρίας για όλους, κυβέρνηση και κοινωνία, ώστε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας σε πιο σταθερές βάσεις, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, ξεκινώντας την παρουσίαση του προγραμματισμού του υπουργείου, μαζί με τον αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και τους γενικούς και ειδικούς γραμματείς του υπουργείου.

Η οικονομία βρίσκεται σε ανάκαμψη και είναι πλέον εδραιωμένη, η δημοσιονομική κατάσταση σταθερή, το χρέος υπό έλεγχο ενώ το μαξιλάρι ρευστότητας μας δίνει θωράκιση, προσέθεσε μεταξύ άλλων.

Οσον αφορά το Νόμο Κατσέλη που λήγει η ισχύς του στο τέλος του έτους ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου νόμου και όχι την παράταση του υπάρχοντος, ορίζοντας ουσιαστικά το τέλος του παρόντος με τη μορφή που υλοποιείται.

Οπως είπε «ο νόμος Κατσέλη – Σταθάκη όπως τροποποιήθηκε είναι προϊόν της κρίσης. Εμείς θέλουμε ένα προϊόν για μετά την κρίση που θα συνεχίζει να διασφαλίζει την πρώτη κατοικία», δήλωσε.

Τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση, θα εγγυηθούμε την προστασία της πρώτης κατοικίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!