Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Πρίγκιπας Κάρολος: Τι ζήτησε να κάνει στην Κρήτη
[TheTOC]: Πρίγκιπας Κάρολος: Τι ζήτησε να κάνει στην Κρήτη

[TheTOC]: Πρίγκιπας Κάρολος: Τι ζήτησε να κάνει στην Κρήτη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Κάρολο της Αγγλίας, που πρόκειται να έλθει στην Κρήτη στις 11 Μαΐου.

Κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Κάρολο, που θα συνοδεύεται από τη σύζυγο του Καμίλα να έρχεται μόνο και μόνο για να επισκεφτεί τις Αρχαιότητες της Κνωσού, όπως αποκαλύπτει σήμερα το cretalive, εκτός από τον εμβληματικό χώρο της Κρήτης και την επίσκεψη στο Μινωικό Ανάκτορο, ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου έχει ζητήσει να δει και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive ο ίδιος ζήτησε από τη Βρετανική Πρεσβεία να συναντήσει κατά την παραμονή του στο Ηράκλειο μια δομή με μετανάστες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

Πράγματι η Πρεσβεία μέσω της Ύπατης Αρμοστίας διερεύνησε τη δυνατότητα να επισκεφθεί κάποιους χώρους που φιλοξενούν πρόσφυγες στο Ηράκλειο και τελικώς βρέθηκε η καλύτερη και η πιο ενδεδειγμένη λύση για τον υψηλό προσκεκλημένο που θα πρέπει να συνάδει και με τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας που η παρουσία του συνοδεύει.

Ετσι, μετά την επίσκεψη του στις Αρχαιότητες της Κνωσού, ο Κάρολος θα μεταβεί στις Αρχάνες και στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, όπου θα ενημερωθεί από τη Διοίκηση της για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους πρόσφυγες. Ο διάδοχος του θρόνου θα δει και εργαζόμενους που ασχολούνται με την φροντίδα και την διαχείριση των προσφύγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!