Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Ποιούς θα προτείνει ο Ν.Βούτσης ως νέα μέλη του ΕΣΡ
[TheTOC]: Ποιούς θα προτείνει ο Ν.Βούτσης ως νέα μέλη του ΕΣΡ

[TheTOC]: Ποιούς θα προτείνει ο Ν.Βούτσης ως νέα μέλη του ΕΣΡ

Σε λίγη ώρα συγκαλείται η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, για να συζητήσει το θέμα της συγκρότησης -εφ’ όσον αυτό καταστεί δυνατό- του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Βούτσης -που είναι και ο αρμόδιος να προτείνει τα μέλη για τη σύσταση του Συμβουλίου- είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιορισμένες αλλαγές στην πρότασή του για τη σύνθεση του ΕΣΡ.

Η προηγούμενη πρόταση του κ. Βούτση προέβλεπε για πρόεδρο τον συγγραφέα και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Λαοκράτη Βάσση, για αντιπρόεδρο τον δημοσιογράφο Ροδόλφο Μορώνη και για μέλη τους καθηγητές Γιώργο Πλειό και Βασίλη Καραποστόλη, τους έμπειρους δημοσιογράφους Γιάννη Τζανετάκο και Φανή Πετραλιά, την καθηγήτρια Νομικής Λίλιαν Μήτρου και τον τραπεζικό, γνώστη των οικονομικών των ΜΜΕ, Γιώργο Κόλλια.

Ορισμένες πληροφορίες έφεραν τον πρόεδρο της Βουλής να αναζητά αντικαταστάτη για τη Λίλιαν Μήτρου, η οποία είχε προταθεί από το ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έφεραν τον Λαοκράτη Βάσση να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο Νίκος Βούτσης κρατά κλειστά τα χαρτιά του, καθώς η αναζήτηση προσώπων βρήκε εμπόδιο την άρνηση της Ν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!