Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [TheTOC]: Ποιον στηρίζει η Ριάνα για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ;
[TheTOC]: Ποιον στηρίζει η Ριάνα για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ;

[TheTOC]: Ποιον στηρίζει η Ριάνα για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ;

Η Ριάνα, τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, φιλάνθρωπη, blogger και είδωλο, αξιοποίησε την τεράστια πλατφόρμα της στο Instagram για να μιλήσει απευθείας με τους ψηφοφόρους τής Φλόριντα πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Σε ανάρτησή της, στήριξε τον Άντριου Γκίλαμ, δήμαρχο του Ταλαχάσι και υποψήφιο των Δημοκρατικών και ενθάρρυνε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «ναι» για να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα ψήφου σε πολίτες που έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης.

“Έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία σε αυτές τις εκλογές. Οι ΗΠΑ είχαν μόνο τέσσερις μαύρους κυβερνήτες σε ολόκληρη την ιστορία τους και μπορούμε να βοηθήσουμε να κάνουμε τον #AndrewGillum τον επόμενο κυβερνήτη στη Φλόριντα” έγραψε. Ο Γκίλαμ είναι ένας από τους δύο μαύρους Αμερικανούς που είναι υποψήφιοι κυβερνήτες στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές. Η Στέισι Άμπραμς είναι υποψήφια στη Τζόρτζια.

“Εάν έχετε κουραστεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε σημαντικοί στην πολιτική διαδικασία” συνεχίζει η τραγουδίστρια “να γνωρίζετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε έναν υποψήφιο είναι να βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει κρίσιμα ζητήματα όπως: να μπορούν οι εργαζόμενοι να ζήσουν με τον κατώτατο μισθό, να πληρώνονται οι δάσκαλοι με βάση την αξία τους, να διασφαλιστεί η μεταρρύθμιση στο δικαστικό σύστημα, να γίνει σωστή η υγειονομική περίθαλψη και να καταργηθεί ο νόμος «Stand Your Ground» (αμφιλεγόμενος νόμος της Πολιτείας της Φλόριντα που προβλέπει ότι όποιος φοβάται για τη ζωή του μπορεί να προσφύγει ακόμη και σε θανάσιμη βία για να υπερασπιστεί τον εαυτό του)”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!