Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Ποια θα πάρει τον ρόλο της Λάσκαρη στο έργο που δεν πρόλαβε να παίξει
[TheTOC]: Ποια θα πάρει τον ρόλο της Λάσκαρη στο έργο που δεν πρόλαβε να παίξει

[TheTOC]: Ποια θα πάρει τον ρόλο της Λάσκαρη στο έργο που δεν πρόλαβε να παίξει

Λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συνεχίζει να δίνει ζωή στο θέατρο της μαμάς της.

Η κόρη της ηθοποιού, θα ανεβάσει κανονικά την παράσταση «Δουλειές με φούντες» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, χωρίς εκείνη. Οσο για το ποια θα αναλάβει τον ρόλο της εκλιπούσσας ηθοποιού, δεν θα παίξει καμία άλλη ηθοποιός στη θέση της.

Η Μαρία Ελένη είπε στις κάμερες: «Δεν πέφτει μαύρη αυλαία στο θέατρο Ζωή Λάσκαρη. Όπως θα έκανε και η ίδια, επειδή αγαπώ αυτόν τον χώρο, δεν μπορούσα παρά να συνεχίσω στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και να αναλάβω να ανεβάσω την παράσταση όπως τα είχε κανονίσει όλα.»

Και συνέχισε τονίζοντας:

«Τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη δεν θα το κάνει καμία. Το σενάριο ξαναφτιάχτηκε, άλλαξαν κάποια πράγματα και διασκορπίστηκε ο ρόλος σε τρεις βασικούς. Θέλω να καταλάβετε κάτι, η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» πλέον είναι ομάδα. Ό,τι και να ανεβαίνει σε αυτή τη σκηνή θα είναι ομαδικό, δεν πιστεύω στις μονάδες και τα δήθεν. Ό,τι θα ανεβαίνει σε αυτό το θέατρο θα είναι ομαδικό. Είμαστε μια ομάδα και η μητέρα μου, καλώς ή κακώς, μας ένωσε…

Δε θέλω να μιλήσω για τη μητέρα μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!