Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Ποια πολιτικά πρόσωπα «παίζουν» στη διεύρυνση προς το Κέντρο
[TheTOC]: Ποια πολιτικά πρόσωπα «παίζουν» στη διεύρυνση προς το Κέντρο

[TheTOC]: Ποια πολιτικά πρόσωπα «παίζουν» στη διεύρυνση προς το Κέντρο

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η επιχείρηση ανοίγματος της Νέας Δημοκρατίας προς στελέχη που προέρχονται από το χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς.

Μόνο που αυτό συμβαίνει κυρίως σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ στο κοινοβουλευτικό πεδίο ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που αυτή τη στιγμή απασχολούν σοβαρά την ηγεσία της Ν.Δ. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι του βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα που φλερτάρει ανοικτά με την προσχώρησή του στην γαλάζια παράταξη.

Ο Αχαιός πολιτικός, υιός του Ασημάκη Φωτήλα, υπουργού Εξωτερικών στην πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε ευθέως -το έχει κάνει και στα όργανα του κόμματος- ότι η μόνη επιλογή που έχει το κόμμα του για να επιβιώσει εκλογικά, είναι να στηρίξει τη Ν.Δ. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αρνητικά σχόλια από το Ποτάμι, αλλά θετικά σχόλια στην ηγετική ομάδα της Ν.Δ.

Εξάλλου ο Ι. Φωτήλας κατά καιρούς έχει δώσει το παρών και σε εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άριστη εικόνα για τον ίδιο. Η περίπτωση του Ι. Φωτήλα δεν είναι η μόνη, καθώς η ηγεσία της Ν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!