Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Πατέρας και οι δύο γιοι του διακινούσαν πάνω από 150.000 λαθραία τσιγάρα
[TheTOC]: Πατέρας και οι δύο γιοι του διακινούσαν πάνω από 150.000 λαθραία τσιγάρα

[TheTOC]: Πατέρας και οι δύο γιοι του διακινούσαν πάνω από 150.000 λαθραία τσιγάρα

Πατέρας και δύο γιοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Συνελήφθησαν από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, την ώρα που τα αδέρφια μετέφεραν περίπου 20.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ ο πατέρας τους επιχειρούσε να… σώσει περίπου 270.000 ευρώ, προερχόμενα από την πώληση, όταν προσπαθούσε να τα μεταφέρει μέσα σε μαγειρικά τάπερ!

Εκτιμάται ότι η «οικογενειακή» σπείρα το τελευταίο τρίμηνο διακίνησε περισσότερα από 150.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ. Οι συλλήψεις των δύο αδερφών ηλικίας 35 και 34 χρόνων, όπως και του 62χρονου πατέρα τους, έγιναν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, σε Γλυφάδα και Αγ. Δημήτριο, αντίστοιχα.

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε κοντά σε λαϊκή αγορά στη Γλυφάδα, όταν στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων. Παράλληλα, άλλο κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 34χρονο στον Άγιο Δημήτριο να βγαίνει από την οικία-καβάτζα και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων. Ο 34χρονος, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Κατά τη διαδικασία ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 62χρονο πατέρα τους να επιχειρεί να απομακρυνθεί από την οικία, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρήκαν… τάπερ που περιείχαν 261.500 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!