Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Παππάς: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός επιστρέφουμε στα παλιά κανάλια
[TheTOC]: Παππάς: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός επιστρέφουμε στα παλιά κανάλια

[TheTOC]: Παππάς: Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός επιστρέφουμε στα παλιά κανάλια

Ανήθικο χαρακτήρισε το γεγονός να βλέπουν το φως της δημοσιότητας προσωπικές στιγμές δικαστικών ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι δικαστές του ΣτΕ δέχονται πιέσεις.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «είναι ανήθικο αυτή τη στιγμή τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν κάποιοι με τις προσωπικές στιγμές του οποιοδήποτε. Δεν αφορά κανέναν αυτό και ουδείς πρέπει να το ακουμπά».

Και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από συμφέροντα; Υπάρχει πολιτικός βραχίωνας αυτών των συμφερόντων; Είναι προφανές ότι υπάρχουν συμφέροντα.

Δεν κάνω καμία αποκάλυψη. Υπάρχουν δελτία ειδήσεων τα οποία δεν ασχολούνται με την ενημέρωση αλλά με την προάσπιση των συμφερόντων όσων δεν έλαβαν άδεια.

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ την οποία κατηγόρησε ότι εμφανίζεται ως ουραγός συμφερόντων».

«Διαταράσσεται μια ισορροπία και ένα σύμπλεγμα συμφερόντων. Αυτό το πράγμα σπάει και άλλαξε το παράδειγμα σχέσεων πολιτικής και οικονομικών συμφερόντων από το γεγονός ότι υποχρεώθηκαν να πληρώσουν.

Ο κάθε Έλληνας πολίτης έχει διαπιστώσει ποιος λειτουργεί με μεθόδους παρακράτους. Υπάρχει ένα τηλεοπτικό παρακράτος. Όσοι νομίζουν ότι εμείς θα υποχωρήσουμε κάνουν λάθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!