Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Παππάς: Είμαστε ανοικτοί σε αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια
[TheTOC]: Παππάς: Είμαστε ανοικτοί σε αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια

[TheTOC]: Παππάς: Είμαστε ανοικτοί σε αλλαγές στην τροπολογία για τα κανάλια

Αν ο νόμος για την αδειοδότηση των καναλιών κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ και υποχρεωθεί η κυβέρνηση να γυρίσει τα χρήματα στους υπερθεματιστές, τότε είναι σαφές ότι “επιστρέφουμε στο προηγούμενο καθεστώς”. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην συγκρότηση του ΕΣΡ κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να ξανασκεφτεί τη στάση της.

Όσον αφορά την τροπολογία που εστάλη στη Βουλή αλλά αποσύρθηκε, ο υπουργός είπε ότι «έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πάντα προσπάθειες για ευρείες συναινέσεις. Είμαστε διατεθειμένοι εάν υπάρχουν προτάσεις για βελτιώσεις, να τις συζητήσουμε. Θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ δημιουργικός διάλογος και να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουμε αλλαγές που θα διαμορφώσουν ένα ευρύτερο συναινετικό πεδίο, μέχρι την τελευταία στιγμή».

Ερωτηθείς εάν στην συγκεκριμένη περίπτωση σκοπεύει να παραιτηθεί, ο κ. Παππάς είπε ότι “στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έχουμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και είμαστε δικαιωμένοι στην συνείδηση του ελληνικού λαού”.

«Εμείς έχουμε μία σταθερή προσήλωση στην ανάγκη της συγκρότησης του ΕΣΡ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!