Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: «Οταν ξεκινήσαμε το MasterChef δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι: Με ενοχλεί ο…»
[TheTOC]: «Οταν ξεκινήσαμε το MasterChef δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι: Με ενοχλεί ο…»

[TheTOC]: «Οταν ξεκινήσαμε το MasterChef δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι: Με ενοχλεί ο…»

Δύο εκπομπές αποκάλυψε πως ετοιμάζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μία μαγειρική και μία ανατρεπτική, όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες…Μιλώντας στο Splash, ο ίδιος αναφέρθηκε στο MasterChef, το σκεύος που θα επέλεγε μέσα στην κουζίνα αν είχε δυνατότητα μόνο για ένα, αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν να αποτρέψει το γιο του από το να γίνει μάγειρας….

«Το φαγητό είναι μυρωδιά και γεύση. Είναι βέβαια και το οπτικό. Όταν στην τηλεόραση στερείς αυτά τα δύο τη μυρωδιά και τη γεύση είναι πάρα πολύ δύσκολο να μάθεις να μαγειρεύεις, ή να στηριχθείς στις περιγραφές για τα φαγητά που έχουμε μπροστά μας.»

Με ενοχλεί πάρα πολύ ο όρος ριάλιτι. Θέλω να δω μια εκπομπή μαγειρικής, δεν θέλω να δω ένα ριάλιτι μαγειρικής. Θυμάμαι ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef, που ήταν σε τελείως διαφορετικό κανάλι, στο MEGA, δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι. Πάντα μας λέγαν ότι είναι ένας διαγωνισμός. Ήταν μάγειρες, ερασιτέχνες και μη οι οποίοι διαγωνίζονταν για αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε ποτέ ο όρος ριάλιτι. Ο όρος ριάλιτι μπήκε πέρυσι, για αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην το κάνω», δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο chef ανέφερε ακόμα πως απέτρεψε το μεγάλο του γιο από το να γίνει μάγειρας.

«Θα απέτρεπα τα παιδιά μου να γίνουν μάγειρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!