Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Όλες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά
[TheTOC]: Όλες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά

[TheTOC]: Όλες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά

Στις αίθουσες του ξενοδοχείου Κάραβελ, στο κέντρο της Αθήνας, χτύπησε η καρδιά του ΠΑΣΟΚ. Παλιά και νέα στελέχη του κόμματος έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά. Η επιστροφή Γρηγοράκου, η προσχώρηση Ιλχάν αλλά και το δυναμικό «come back» του Γ.Παπανδρέου και στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών δημιούργησαν ένα θετικό κλίμα στη συνάντηση, στην οποία τα χαμόγελα περίσσευαν.

Από τον Αντώνη Λιβάνη και τον Γιάννη Καψή της πρώτης φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τους βουλευτές και τα στελέχη της νέας γενιάς δήλωσαν «παρών».

Το reunion αποτέλεσε ένα πρώτης τάξεως σκηνικό για την επιστροφή του γιου του ιδρυτή του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Γιώργυ Παπανδρέου που ενέταξε το ΚΙΔΗΣΟ στην ομπρέλα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο Κάραβελ συνοδευόμενος από τον «στρατηγό» Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα. Στην ροτόντα των στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου κάθονται ακόμη και οι κκ. Κρεμαστινός και Κεγκέρογλου.

«Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά καλωσορίζοντας τις «φυλές» του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά κάλυψε και τις απουσίες στελεχών όπως ο Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!