Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: ΟΑΣΑ: Προσλάβαμε μουσική επιμελήτρια, έχει άριστες περγαμηνές
[TheTOC]: ΟΑΣΑ: Προσλάβαμε μουσική επιμελήτρια, έχει άριστες περγαμηνές

[TheTOC]: ΟΑΣΑ: Προσλάβαμε μουσική επιμελήτρια, έχει άριστες περγαμηνές

Ο ΟΑΣΑ επιβεβαιώνει την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας που θα διαλέγει την μουσική που θα ακούγεται από τα μεγάφωνα λεωφορείων και τρόλεϊ -τουλάχιστον όσων διαθέτουν τέτοια εγκατάσταση…- αλλά εξηγεί και το γιατί. Για όσους δεν το γνωρίζατε «οι δημόσιες συγκοινωνίες, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό τους έργο, λειτουργούν ως κύτταρο αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν τον πολιτισμό».

Οσο για το κριτήριο επιλογής; Η προσληφθείσα «διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία)…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ έχει ως εξής:

«Ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. Πρόκειται για δράσεις που αναδεικνύουν τις αστικές συγκοινωνίες ως δημόσιο χώρο και προάγουν τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του και την κοινωνική ευαισθησία.

Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις, όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!