Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Νομική Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο
[TheTOC]: Νομική Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο

[TheTOC]: Νομική Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο

Αναζητώντας προγράμματα Νομικών σπουδών εκτός Ελλάδος, οι φοιτητές έρχονται συνήθως αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα με κυριότερο αυτό της αναγνώρισης του πτυχίου τους.

Ωστόσο, στην περίπτωσης της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου , το πρόγραμμα σπουδών, οδηγεί σε αναγνωρισμένο πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου. Το πρόγραμμα σπουδών, η ύλη των μαθημάτων και οι ώρες διδασκαλίας είναι ακριβώς αντίστοιχες των νομικών σχολών των ελληνικών πανεπιστημίων κάτι που αναγνωρίστηκε και με τις τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ, που αποφάνθηκαν ότι κάθε πτυχιούχος της νομικής που έχει την ισοτιμία του τίτλου του από τον ΔΟΑΤΑΠ μπορεί να εγγραφεί στα μητρώα ασκούμενων άνευ εξετάσεων.

Ακαδημαϊκή Αριστεία και Πρακτική Εξάσκηση

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου , έχει όμως και πολλά ακόμα προτερήματα. Στελεχώνεται από μόνιμους διδάσκοντες διεθνούς εμπειρίας στη νομική εκπαίδευση και έρευνα σε κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του κόσμου όπως τα, Harvard, Cambridge, Oxford, London School of Economics and Political Sciences, Paris I, Aix-Marselle, Tubingen και Munich. Παράλληλα, κορυφαίοι επισκέπτες καθηγητές, προσφέρουν υψηλού επιπέδου θεωρητική κατάρτιση αλλά και πρακτική άσκηση, μέσω εικονικών δικών σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα δικαστηρίου, ενώ μία ακόμη αναγνώριση για το διδακτικό προσωπικό του ΕΠΚ, ήταν και η ανάληψη της προεδρίας της επιτροπής εμπορικού δικαίου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων, από την η Επικ. Καθηγήτρια της νομικής σχολής του ΕΠΚ Κα Αντιγόνη Αλεξανδροπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!