Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Ο Νίκος Αλιβιζάτος στο TOC για την «υποψηφιότητα» Καμίνη
[TheTOC]: Ο Νίκος Αλιβιζάτος στο TOC για την «υποψηφιότητα» Καμίνη

[TheTOC]: Ο Νίκος Αλιβιζάτος στο TOC για την «υποψηφιότητα» Καμίνη

Με δήλωσή του στο TOC ο Νίκος Αλιβιζάτος (πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογή του νέου αρχηγού της Δημ.Συμπαράταξης) διαψεύδει κατηγορηματικά «εμπλοκή» του ως προς την πρόθεση του Δημάρχου της Αθήνας Γ. Καμίνη να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Ο ρόλος μου είναι να συντονίσω και να περιφρουρήσω την ύψιστη αυτή διαδικασία.Δεν έχω κανενός άλλου είδους εμπλοκή ή επιδίωξη» ξεκαθάρισε ο κ. Αλιβιζάτος απορρίπτοντας τα περί «προτροπής» προς τον κ. Καμίνη να θέσει υποψηφιότητα.

Ερωτηθείς για την απόφαση του κ. Καμίνη να είναι υποψήφιος παρέπεμψε στον ίδιο τον Δήμαρχο της Αθήνας να απαντήσει.

Νωρίτερα συνεργάτες του κ. Καμίνη επιβεβαίωναν στο TOC πως υπό προϋποθέσεις ο δήμαρχος Αθηναίων θα ενίσχυε την προσπάθεια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να «διευρύνει το ακροατήριο της» με υποψηφιότητά του για την ηγεσία.

«Δεν θα είναι “απέναντι” σε κανέναν. Θέλει να αθροίσει και όχι να χωρίσει» απαντούν οι συνεργάτες του κ. Καμίνη και προσδιορίζουν τις προϋποθέσεις που θέτει: διαφάνεια, ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και όχι ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Οι συνεργάτες του κ.Καμίνη διευκρίνιζαν επίσης ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του από το Δήμο της Αθήνας.

Πως αντιδρούν στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΟC στην Δημοκρατική Συμπαράταξη χαρακτηρίζουν καλοδεχούμενη την δήλωση προθέσεων του Γιώργου Καμίνη να εμπλακεί ενεργότερα στην προσπάθεια διεύρυνσης και ενίσχυσης του νέου εγχειρήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!