Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Νέο βραβείο “ψηφιακής λιανεμπορικής εταιρείας” για την e-Fresh.gr
[TheTOC]: Νέο βραβείο “ψηφιακής λιανεμπορικής εταιρείας” για την e-Fresh.gr

[TheTOC]: Νέο βραβείο “ψηφιακής λιανεμπορικής εταιρείας” για την e-Fresh.gr

Το 4ο κατά σειρά βραβείο της απέσπασε η e-Fresh.gr από το θεσμό των Self Service Excellence Awards.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ειδική κριτική επιτροπή βραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς για την καινοτομία και την συμβολή τους σε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Η e-fresh.gr συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Ψηφιακή Λιανεμπορική Εταιρεία και παρέλαβε το βραβείο Pure Online Grocery Retailer, σε ειδική τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Η managing director της e-Fresh.gr Ζ. Μαυροειδή δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για για το νέο, 4οκατά σειρά βραβείο της e-Fresh.gr, μιας νέας εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο των supermarketsπου συνεχίζει να διακρίνεται. Η αναγνώριση των προσπαθειών μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε να καινοτομούμε προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και πάνω από όλα ευκολία σε κάθε ελληνική οικογένεια.»

Η e-Fresh.gr στους πρώτους 12 μήνες λειτουργίας της έχει παραδώσει πάνω από 50.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!