Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Νέα κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τη συνάντηση με καλλιτέχνες
[TheTOC]: Νέα κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τη συνάντηση με καλλιτέχνες

[TheTOC]: Νέα κόντρα Μαξίμου – ΝΔ για τη συνάντηση με καλλιτέχνες

«Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει πως είναι λαοφιλής, δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους για ένα προεκλογικό σποτ», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ του προέδρου της ΝΔ με τη συνάντησή του με καλλιτέχνες για τα πνευματικά δικαιώματα.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στο σωματείο δημιουργών ΑΣΜΑ 450+ και πρόεδρο του ΕΥΕΔ, Φοίβο Δεληβοριά, στην οποία κάνει λόγο για λεκτική παρεξήγηση.

«Το χειρότερο όμως, είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση έχει δώσει μάχη για τη διαλεύκανση του διαχρονικού σκανδάλου της ΑΕΠΙ, το οποίο οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν να γιγαντωθεί, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει για άλλη μία φορά την ταύτισή του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ζητώντας οι επιχειρηματίες αντί να τηρήσουν το θεσμικό πλαίσιο για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, να καταβάλλουν απλά «ένα συμβολικό ποσό για το ελληνικό τραγούδι», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Επιστολή του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στο σωματείο ΑΣΜΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε την ακόλουθη επιστολή στο σωματείο ΑΣΜΑ:

«Προς Σωματείο ΑΣΜΑ,

Ευχαριστώντας σας ξανά για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε τη Δευτέρα, θέλω να διασαφηνίσω μια φράση μου που πιθανώς παρεξηγήθηκε, εξ ού και με έκπληξη διάβασα μια ανακοίνωση του Σωματείου σας, αλλά και μια ανάρτηση του διακεκριμένου τραγουδοποιού κ. Φοίβου Δεληβοριά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!