Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Νέα εμπλοκή λίγο πριν αρχίσει η τρίτη διάσκεψη για τις άδειες
[TheTOC]: Νέα εμπλοκή λίγο πριν αρχίσει η τρίτη διάσκεψη για τις άδειες

[TheTOC]: Νέα εμπλοκή λίγο πριν αρχίσει η τρίτη διάσκεψη για τις άδειες

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες και η επικείμενη συνεδρίαση, τρίτη κατά σειρά, του Συμβουλίου της Επικρατείας με αντικείμενο αρχικώς τις προσφυγές των καναλιών και αν αυτές γίνουν δεκτές τη συνταγματικότητα η μη του νόμου Παππά. Τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις και «περίεργα» δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο δημιουργείται κλίμα συνεχών αναβολών γεγονός που μόνο την ουσία της υπόθεσης δεν ευνοεί.

Η συνεδρίαση της ολομέλειας του ΣτΕ ήταν προγραμματισμένη, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, για σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα, ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν θα διεξαχθεί μετά την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά ανωτάτου δικαστικού, του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά την ασθένεια άλλου μέλους του δικαστηρίου το οποίο έπαθε έμφραγμα.

Με δεδομένο ότι έχουν οριστεί μόνο δύο μόνον αναπληρωτές για την συγκεκριμένη Ολομέλεια υπάρχει έντοντος προβληματισμός καθώς είναι ανοικτό πλέον το ενδεχόμενο να ματαιωθεί οριστικά και η υπόθεση θα πρέπει να δικαστεί από την αρχή. Οι προσφυγές δηλαδή θα πρέπει εκ νέου να εκδικαστούν στην Ολομέλεια με άλλη σύνθεση.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή διάσκεψη, αν τελικώς πραγματοποιηθεί, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, οι δημοσιεύσεις διαταγμάτων που αφορούν σε διορισμούς στο ΣτΕ δοκίμων, εισηγητών κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!