Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Ο Μπεν πιθανόν πέθανε από ατύχημα λέει η Βρετανική αστυνομία
[TheTOC]: Ο Μπεν πιθανόν πέθανε από ατύχημα λέει η Βρετανική αστυνομία

[TheTOC]: Ο Μπεν πιθανόν πέθανε από ατύχημα λέει η Βρετανική αστυνομία

Σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία ο μικρός Μπεν είναι πιθανόν να έχασε τη ζωή του σε ατύχημα κοντά στο αγροτόσπιτο που διέμενε κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω.

Κατά τη νέα έρευνα στο νησί εντοπίστηκε και ένα αντικείμενο που ήταν στην κατοχή του παιδιού στο χρόνο εξαφάνισής του για το οποίο ο επικεφαλής των βρετανών σημείωσε με νόημα« Η ανάκτηση του αντικειμένου στο σημείο που βρέθηκε ενισχύει την εκτίμησή μου ότι κάποια μπάζα απομακρύνθηκαν από το αγροτόσπιτο λίγο μετά την εξαφάνισή του Μπεν»

Σε συνέντευξή τύπου με το πέρας των ερευνών δήλωσαν πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αντικείμενο ανήκε στον Μπεν, αλλά δεν θέλησαν να πουν τι ακριβώς είναι.

Ο Μπεν έχασε την ζωή του σε ατύχημα κοντά στο αγροτόσπιτο λέει ο βρετανός αστυνομικός

«Εγώ και η ομάδα μου γνωρίζουμε, ότι ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό της περιοχής στις 24 Ιουλίου 1991, πίσω από το αγροτόσπιτο το οποίο ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός ατυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζει» δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς, από την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!