Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στη χώρα 100 δισ.
[TheTOC]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στη χώρα 100 δισ.

[TheTOC]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στη χώρα 100 δισ.

Πλήθος μηνυμάτων περιείχε η ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στην ολομέλεια του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο. Ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε για το εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων που έχει εκπονήσει η ΝΔ επισημαίνοντας «πως μεταρρυθμίσεις και λιτότητα δεν είναι το είναι το ίδιο πράγμα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ διεμήνυσε ότι η λιτότητα έχει παρατραβήξει στην Ελλάδα και η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τη χώρα μας είναι να αποκαταστήσει μια ανταγωνιστική οικονομία και μια λειτουργική δημόσια διοίκηση.

«Αυτός είναι ο στόχος μου. Να αναλάβω την πλήρη ιδιοκτησία μιας μεταρρυθμιστικής ατζέντας που θα εφαρμοστεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Κάτω από την ηγεσία μας, η Ελλάδα θα πάψει να είναι το σύμβολο των προβλημάτων της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης έστειλε και το μήνυμα πως «”όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο Αλ. Τσίπρας « δε μπορούν να δώσουν ώθηση στις μεταρρυθμίσεις που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι πολίτες, προκειμένου να σπάσει ο φαύλος κύκλος της παρατεταμένης ύφεσης.

«Η μετάβαση από το λαϊκισμό στον πραγματισμό απαιτεί πολύ περισσότερα από μια δήλωση προθέσεων» είπε ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφίζοντας τον Αλ. Τσίπρα και σημείωσε ότι «το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστίσει στη χώρα περίπου 100 δισ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!