Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Μητσοτάκης: Είναι πολύ εύκολο να λες στον λαό αυτό που θέλει
[TheTOC]: Μητσοτάκης: Είναι πολύ εύκολο να λες στον λαό αυτό που θέλει

[TheTOC]: Μητσοτάκης: Είναι πολύ εύκολο να λες στον λαό αυτό που θέλει

Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για μία τολμηρή, φιλελεύθερη πρόταση που θα απελευθερώσει την επιχειρηματικότητα εκτίμησε ο Κ.Μητσοτάκης από την Σερβία που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μία γενναία φυγή προς τα εμπρός, μέσα από την πολιτική αλλαγή, που θα φέρει μία κυβέρνηση με διαφορετική λογική για την αντιμετώπιση της κρίσης». Όπως υποστήριξε, «η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για μία τολμηρή, φιλελεύθερη πρόταση, ικανή να απελευθερώσει τα δεσμά που καθηλώνουν την επιχειρηματικότητα».

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι «απαιτείται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την ελληνική οικονομία. Για τη μετατροπή της, από κλειστή και εσωστρεφή οικονομία, σε ανοιχτή και ανταγωνιστική… Χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα θέσει τα ζητήματα της αναπτυξιακής πολιτικής σε τελείως διαφορετική λογική. Μία κυβέρνηση, που θα τολμήσει να μειώσει σημαντικά τους φορολογικούς συντελεστές, ξεκινώντας από τις επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα μειώσει την κρατική σπατάλη και θα περιορίσει το κομματικό κράτος». «Έτσι, θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων και η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας θα έρθουν από τον ιδιωτικό τομέα. Και μόνο τότε, θα έχουμε αφήσει για τα καλά στο παρελθόν κρατικοδίαιτες λογικές, οι οποίες ήταν η βασική αιτία που μας οδήγησε σε αυτήν την πολύ μεγάλη κρίση, την οποία βιώνουμε», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!