Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Το μυστικό του Μητροπάνου, που δεν ήξερε ούτε η οικογένειά του
[TheTOC]: Το μυστικό του Μητροπάνου, που δεν ήξερε ούτε η οικογένειά του

[TheTOC]: Το μυστικό του Μητροπάνου, που δεν ήξερε ούτε η οικογένειά του

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος αποφάσισε να κάνει κάτι που θα έμενε για πάντα μυστικό, όπως και ζήτησε από την πιο άμεσα εμπλεκόμενη.

Ήταν 10 Μαρτίου 1992 όταν ο Γιώργος Ζαμπέτας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Γ’ Νεκροταφείο Ανάμεσα σ εόλους όσοι βρέθηκαν εκεί κι ένα από τα πνευματικά του παιδιά, ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η σύζυγός του Αργυρώ Ζαμπέτα ήθελε να φτιάξει ένα μνήμα αντάξιο της καλλιτεχνικής του αξίας, αλλά δεν ήταν δυνατό για την οικονομική της κατάσταση να το πράξει.

Όπως αποκαλύπτει στην Espresso η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, Καίτη, ο ερμηνευτής έδωσε για τον τάφο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, εκείνη την εποχή, 1.000.000 δραχμές: “Ο Μητροπάνος έφτιαξε το μνήμα του πατέρα μου Γιώργου Ζαμπέτα και ζήτησε από τη μάνα μου να μην το μάθει κανείς. Δεν το ήξερε ούτε η οικογένεια του Δημήτρη. Μεταξύ τους είχαν μια σχέση πατέρα – γιου”

“Δεν θέλω να το μάθει κανείς κυρά Αργυρώ. Αυτό θα είναι το μυστικό μας” είχε πει στη σύζυγο του Γιώργου Ζαμπέτα, η οποία προτού πεθάνει το εκμυστηρεύτηκε στην κόρη της, λέγοντας: «Παιδί μου, να το ξέρεις. Τον τάφο στου πατέρα σου τον έφτιαξε ο Μητροπάνος». Τέσσερα χρόνια αργότερα η Αργυρώ Ζαμπέτα έφυγε κι αυτή από τη ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!