Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Μήνυμα Σκουρλέτη: Δεν διορίζουν οι “Θεσμοί” τους υπουργούς
[TheTOC]: Μήνυμα Σκουρλέτη: Δεν διορίζουν οι “Θεσμοί” τους υπουργούς

[TheTOC]: Μήνυμα Σκουρλέτη: Δεν διορίζουν οι “Θεσμοί” τους υπουργούς

Βαρύτατα υπονοούμενα για την περίπτωση που αντικατασταθεί από τη θέση του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας άφησε ο Π. Σκουρλέτης δίνοντας συνέχεια σε όσα ο ίδιος ανάφερε προσφάτως στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις και τη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά και απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασής του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, είπε ότι «αν φτάσουμε στο σημείο ώστε οι θεσμοί να καθορίζουν και τη σύνθεση της κυβέρνησης στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά».

Στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα στο Μαξίμου ο υπουργός διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «δεν τον αφορούν. Έχω πει τόσες πολλές φορές, δεν ενδιαφέρομαι».

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές σημείωσε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει επιπλέον μέτρα» και ότι «δεν υπάρχει περιθώριο για νέες επιβαρύνσεις». «Πρέπει να πάμε στο να ξελασκάρει το λουρί, όχι να οδηγηθούμε σε νέα μέτρα. Αυτά θα ήταν καταστροφικά», συνέχισε για να καταλήξει: «δεν έχουμε το περιθώριο ως οικονομία να πάμε σε νέες επιβαρύνσεις και μάλιστα πως εάν τεθεί κάτι τέτοιο, θα είναι ομολογία αποτυχίας του προγράμματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!