Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Μαξίμου: Πολιτική υποκρισία η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ
[TheTOC]: Μαξίμου: Πολιτική υποκρισία η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ

[TheTOC]: Μαξίμου: Πολιτική υποκρισία η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τη ΝΔ να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα-θέματα στα οποία, όπως σημειώνει «έχει σιωπήσει εκκωφαντικά», εξέδωσε το Μαξίμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα ερωτήματα αυτά είναι:

  • Η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, το οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά.
  • Η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της κας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του.
  • Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες “μεταρρυθμίσεων”, με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι η ελληνική κοινωνία θα υποστεί όλα όσα έχει αποφύγει με τη διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης.

»Η “συμφωνία αλήθειας” της ΝΔ περιορίζεται σε έναν αγώνα θεσμικών πολιτικών εκβιασμών, προκειμένου να μην ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Το οποίο, στελέχη της ΝΔ παραδέχονται ότι κακώς δεν ρυθμίστηκε τα τελευταία 27 χρόνια, χωρίς όμως να απαντούν στο ερώτημα ΓΙΑΤΙ δεν ρυθμίστηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!