Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Μαύρη τρύπα 188 εκατ. ευρώ από την ακύρωση πώλησης του ΔΕΣΦΑ
[TheTOC]: Μαύρη τρύπα 188 εκατ. ευρώ από την ακύρωση πώλησης του ΔΕΣΦΑ

[TheTOC]: Μαύρη τρύπα 188 εκατ. ευρώ από την ακύρωση πώλησης του ΔΕΣΦΑ

Νέους πονοκέφαλους πρόκειται να προκαλέσει στο Μαξίμου η ακύρωση του διαγωνισμού πώλησης του ΔΕΣΦΑ καθώς προκαλείται «μαύρη τρύπα» πολλών εκατομμυριων ευρώ στον νέο προπολογισμό.

Η κυβέρνηση έχει ήδη εγγράψει 188 εκατομμύρια από την πώληση στον προυπολογισμό του 2017. Έτσι πρέπει τώρα αυτά τα χρήματα να βρεθούν από άλλες πηγές και προφανώς θα είναι οι εταίροι που θα έχουν τον τελευταίο λόγο από που θα καλυφθεί το κενό.

Στην σελίδα 140 της Εισηγητικής Έκθεσης του Προυπολογισμού στο πίνακα 5.1 με τίτλο «Έσοδα από αποκρατικοποιήσεις» καταγράφονται μεταξύ άλλων τα 188 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του ΔΕΣΦΑ τα οποία αποτελούν μέρος του συνολικού ποσού ύψους 2 δις 029 εκατομμύρια ευρώ που έχουν προυπολογιστεί από τις αποκρατικοποίησεις για την επόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός κυρήχθηκε άγονος μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκησαν τρία ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και αν η κυβέρνηση προκυρήξει άμεσα νέο διαγωνισμό, δεν θα μπορέσει να υπάρξει πλειοδότης αν δεν περάσει πρώτα ένας χρόνος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!