Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Μαρία Σολωμού: “Περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με τον Πάνο”
[TheTOC]: Μαρία Σολωμού: “Περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με τον Πάνο”

[TheTOC]: Μαρία Σολωμού: “Περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με τον Πάνο”

Η Μαρία Σολωμού πέρασε το κατώφλι της «Ελένης» κι αποκάλυψε κάποιες παρασκηνιακές λεπτομέρειες γύρω από την μετακόμιση του Πάνου Μουζουράκη στις ΗΠΑ.

«Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε 5 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ… Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ…

Το συζητάγαμε από πέρυσι, το είχαμε χωνέψει, είχαμε οργανωθεί και φέτος όταν ήρθε η ώρα, το εισιτήριο αλλάχτηκε 6 φορές για διάφορους λόγους. Κάποια στιγμή του λέω όμως «Φύγε σε παρακαλώ, δεν μπορώ άλλο! Μην ξαναλλάξεις το εισιτήριο, δεν αντέχω! Πάρε τα πραγματάκια σου και πήγαινε στο καλό»! Εμείς πήγαμε μια δυο φορές στο αεροδρόμιο και χαιρετηθήκαμε, δεν το κάναμε μία. Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε.

Δεν αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να πάρω το αεροπλάνο και να πάω. Έχω πολύ δουλειά και είμαι και πολύ καλός επαγγελματίας, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!