Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Η μάχη της ΔΕΘ: Πως η ΝΔ θα αναχαιτίσει την κυβερνητική παροχολογία
[TheTOC]: Η μάχη της ΔΕΘ: Πως η ΝΔ θα αναχαιτίσει την κυβερνητική παροχολογία

[TheTOC]: Η μάχη της ΔΕΘ: Πως η ΝΔ θα αναχαιτίσει την κυβερνητική παροχολογία

Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι οποίες θα αρχίσουν να ξετυλίγονται σταδιακά από το αμέσως επόμενο διάστημα, και θα κορυφωθούν με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ , η αξιωματική αντιπολίτευση ΝΔ θα επιχειρήσει να απαντήσει στην άκρατη παραχολογία που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Σε συσκέψεις που έγιναν στην Πειραιώς αποφασίστηκε πως δεν πρόκειται να μπει ΝΔ σε μια αναμέτρηση πλειοδοσίας με τον Αλέξη Τσίπρα, αντιθέτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεσμευτεί για στοχευμένες κινήσεις που θα κάνει με το που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με έμφαση στις επενδύσεις και την μείωση της ανεργίας. Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν πως οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού δεν θα έχουν αντίκρισμα και τα αποτελέσματα του αναμένει η κυβέρνηση καθώς όπως σημειώνουν «οι πολίτες πλέον γνωρίζουν».

Έμφαση σε φοροελαφρύνσεις και προσέλκυση επενδύσεων

Το βάρος στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πέσει πάνω σε ένα ζήτημα που «πονάει» ιδιαίτερα την κοινωνία τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλο από την υπερφορολόγηση. Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει όλες τις παραμέτρους προκειμένου να παρουσιαστούν αναλυτικά οι σταδιακές φοροελαφρύνσεις που θα γίνουν τόσο στον ΕΝΦΙΑ όσο και στους φορολογικούς συντελεστές. Ωστόσο το κρίσιμο είναι να βρεθούν τα λεγόμενα ισοδύναμα προκειμένου να πείσει και τις Βρυξέλλες και κυρίως το Βερολίνο για την διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής που θέλει η ΝΔ να εφαρμόσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!