Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Η Lidl Hellas επενδύει στην ποιότητα και τη φρεσκάδα με χαμηλές τιμές
[TheTOC]: Η Lidl Hellas επενδύει στην ποιότητα και τη φρεσκάδα με χαμηλές τιμές

[TheTOC]: Η Lidl Hellas επενδύει στην ποιότητα και τη φρεσκάδα με χαμηλές τιμές

Η Lidl Ελλάς παρουσίασε πρόσφατα, τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη αγορά, δίνοντας έμφαση στα κεντρικά αξιακά θέματα «φρεσκάδα-ποιότητα-ελληνικότητα σε μόνιμα χαμηλές τιμές» καθώς και στους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους που διενεργεί με την Agrolab, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων εργαστηριακών και συμβουλευτικών λύσεων στην ΝΑ Ευρώπη.

Σε μία ιδιαίτερη ξενάγηση στο κατάστημα της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, έκτασης 1.400τμ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν αλλά και να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Η Lidl Ελλάς έχει δημιουργήσει στα καταστήματά της τον φούρνο, μία πρότυπη μεγάλη επένδυση που μπορεί να αγγίξει έως και τις 300.000€ ανά κατάστημα. Όλα τα αρτοσκευάσματα που υπάρχουν στους φούρνους των καταστημάτων Lidl, όπως ψωμιά, σφολιάτες και γλυκίσματα, συντηρούνται σε ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους και μεταφέρονται για ψήσιμο σε σύγχρονους φούρνους, ενώ τοποθετούνται σε ειδικά ράφια προκειμένου να διατηρηθούν φρέσκα έως τη στιγμή που θα τα αγοράσει ο καταναλωτής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Agrolab ένα από τα εργαστήρια με τα οποία συνεργάζεται η Lidl και αποτελεί από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά Εργαστήρια Ολοκληρωμένων και Συμβουλευτικών Λύσεων στη βιομηχανία των τροφίμων. Το δειγματοληπτικό πρόγραμμα ελέγχου της Agrolab είναι συνεχές και περιλαμβάνει φυσικές, μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις των προϊόντων και έχει σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση των καταναλωτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!