Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Λεβέντης: Θα περάσω τους βουλευτές μου από κρισάρα
[TheTOC]: Λεβέντης: Θα περάσω τους βουλευτές μου από κρισάρα

[TheTOC]: Λεβέντης: Θα περάσω τους βουλευτές μου από κρισάρα

Με ολόκληρη την Κοινοβουλευτική του Ομάδα τα έβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Γ. Δ. Καρά.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98 αποκάλυψε ότι και άλλοι δύο βουλευτές του κόμματός του είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν και ότι οι υπόλοιποι τον συζητούν στο καφενείο της Βουλής και τον απειλούν αν δεν προχωρήσει σε συνέδριο.

«Μου είπαν άλλοι δυο βουλευτές ότι είναι έτοιμοι να την κάνουν. Είναι σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Και μόνος μου να μείνω η Ένωση Κεντρώων θα πάρει στις εκλογές 10%. Όποιος θέλει να φύγει να το κάνει τώρα, στους επόμενους συνδυασμούς θα είμαι πιο προσεκτικός για το ποιους θα βάλω. Θα περάσουν όλοι από κρισάρα. Ξέρω ότι κάθονται στο κυλικείο και με συζητούν. Με απειλούν δήθεν με το ότι δεν κάνω συνέδριο. Θα τιμωρηθούν αυστηρά από την κοινωνία», ήταν οι χαρακτηριστικές αναφορές του κ. Λεβέντη

Αναφερόμενος στον κ. Καρρά ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως δεν πήρε από τον πρώην πλέον βουλευτή του «ούτε μια ψήφο» και πως «τον κ. Καρρά δεν τον ήξερε κανένας, ήταν φίλος του αδερφού μου και έτσι τον έκαναν εγώ βουλευτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!