Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Τι «κρύβει» ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο
[TheTOC]: Τι «κρύβει» ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

[TheTOC]: Τι «κρύβει» ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

Φέτος, οι γιορτές θα είναι γλυκόπικρες για την οικογένεια Ομπάμα, καθώς ετοιμάζονται να περάσουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Ομπάμα, η οποία εργάστηκε σκληρά για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου και αυτή τη χρονιά, αρχικά μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Snapchat, ενώ ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε υπέροχες εικόνες στα social media.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Vogue, ο τελευταίος στολισμός της Μισέλ Ομπάμα δεν είναι καθόλου τυχαίος, αφού περικλείει στοιχεία από τη δράση της ως Πρώτη Κυρία τα τελευταία 8 χρόνια.

Για τον σκοπό αυτό, η Μισέλ κάλεσε τον σχεδιαστή εκδηλώσεων Bryan Rafanelli για να διακοσμήσουν μαζί για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, αφού ανάμεσα στη λάμψη των πανέμορφων χριστουγεννιάτικων στολιδιών, ενσωμάτωσαν στοιχεία από το 8ετές ταξίδι της απερχόμενης (και της πιο δημοφιλούς) Πρώτης Κυρίας στον Λευκό Οίκο.

«Μέσα στο κόκκινο και το πράσινο δωμάτιο, τα στολίδια συμπληρώνονται από φρούτα και λαχανικά, εκπροσωπώντας το «δώρο» της καλής υγείας» αναφέρει η Vogue, προσθέτοντας ότι πολλές από τις σκηνές που έχουν δημιουργηθεί είναι εμπνευσμένες από τις εκστρατείες της Μισέλ για τη σωστή διατροφή των παιδιών.

«Υπάρχουν, επίσης, στολίδια με θέμα τη μέλισσα, που εκπροσωπούν την κυψέλη που η Μισέλ έχει «χτίσει» στους κήπους του Λευκού Οίκου» τονίζει η Vogue.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!