Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Ο κοσμήτορας του ΑΠΘ στο OPEN για το περιστατικό επίθεσης σε φοιτήτρια
[TheTOC]: Ο κοσμήτορας του ΑΠΘ στο OPEN για το περιστατικό επίθεσης σε φοιτήτρια

[TheTOC]: Ο κοσμήτορας του ΑΠΘ στο OPEN για το περιστατικό επίθεσης σε φοιτήτρια

Για την σκληρή καθημερινότητα στο ΑΠΘ και την παραβατικότητα ρωτήθηκε από την Ελλη Στάη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN ο κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Κ. Κατσιφαράκης.

Σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης σε φοιτήτρια ανέφερε πως τοξικομανής αναίτια χαστούκισε τη φοιτήτρια και στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε, προσθέτοντας πως σοφά δεν αντέδρασε η φοιτήτρια.

Η σύγκλητος του Πανεπιστημίου έχει δώσει εξουσιοδότηση στην Αστυνομία να μπαίνει για οποιοδήποτε αδίκημα συνδεεται με τη διακίνηση ναρκωτικών, επισήμανε ο κος Κατσιφαράκης. Η αστυνομία έχει έρθει πολλές φορές να κάνει συλλήψεις αλλά όταν συλλαμβανονται με μικρές δόσεις δηλώνουν πως είναι χρήστες, αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν.

Υπενθυμίζεται πως φοιτήτρια κατήγγειλε, ότι δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ίδια, ο τοξικομανής την χαστούκισε και στη συνέχεια έφυγε.

Όπως αποκάλυψε το θύμα, εκείνη τι στιγμή στο σημείο βρίσκονταν μόνο συμφοιτητριές της και για αυτό το λόγο δεν αντέδρασε.

.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!