Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Κοντά σε οριστική ρήξη ο Ιάσων Φωτήλας και το Ποτάμι
[TheTOC]: Κοντά σε οριστική ρήξη ο Ιάσων Φωτήλας και το Ποτάμι

[TheTOC]: Κοντά σε οριστική ρήξη ο Ιάσων Φωτήλας και το Ποτάμι

Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ του Ποταμιού και του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος κατηγορεί το κόμμα του ότι πετάει «λάσπη» εναντίον του.

Μετά τη δημόσια δήλωση του βουλευτή Αχαΐας ότι το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη «τελείωσε» και ότι ο ίδιος επιθυμεί να πάει στη ΝΔ, ο γραμματέας του κόμματος και στενός συνεργάτης του επικεφαλής, Παντελής Αβραμίδης έκανε λόγο για «εξαγορά» του βουλευτή από τη ΝΔ.

Η φράση αυτή εξόργισε τον Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, κατηγορώντας τη Σεβαστουπόλεως για πρακτικές λάσπης. «Δεν τρώμε κουτόχορο, συναντήθηκες με στελέχη της ΝΔ», ανταπάντησε το Ποτάμι.

Η απάντηση Φωτήλα στο Ποτάμι: «Μην πετάτε λάσπη»

«Θέλω να θυμίσω στο φίλο και σύντροφο Παντελή ότι το ΠΟΤΑΜΙ δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να «πετάμε λάσπη» αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το ΠΟΤΑΜΙ και ο Σ.Θ. προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!