Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: “Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο”
[TheTOC]: “Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο”

[TheTOC]: “Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου για να είμαι στο θέατρο”

Έχοντας αφήσει πίσω του την Ελλάδα μετά από την απόφασή του να ζήσει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον γιο του, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο “Καλοκαίρι μαζί στις 10″ για αυτή την απόφασή και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσιε μέχρι σήμερα.

Η ζωή με τον γιο του

«Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας».

Τα χρήματα που έχασε

«Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι. Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου παίξω κάποιο ρόλο. Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία και έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ να είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!