Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Κ. Καρντάσιαν: Κι όμως, κερδίζει αυτό το ποσό για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση
[TheTOC]: Κ. Καρντάσιαν: Κι όμως, κερδίζει αυτό το ποσό για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση

[TheTOC]: Κ. Καρντάσιαν: Κι όμως, κερδίζει αυτό το ποσό για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση

Βρίσκεται έκτη στη λίστα των προσωπικοτήτων με τους περισσότερους followers. Ο λόγος για την Kim Kardashian που έχει 135 εκατομμύρια followers στο Instagram. Πρόσφατα η reality star έκανε μήνυση στην εταιρεία Missguided USA καθώς χρησιμοποίησε την εικόνα της για να διαφημίσει τα προϊόντα της χωρίς την άδεια της.

Τι, λέτε ότι αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των διαδικασιών; Απλούστατ ότι η reality star κερδίζει 300.000 με 500.000 δολάρια για κάθε χορηγούμενη δημοσίευση. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Και παρόλα αυτά λέγεται πως στην πραγματικότητα κερδίζει τα διπλάσια και μάλλον η νομική της ομάδα θα πρέπει να αυξήσει λίγο τα ποσοστά που δηλώνει.

Πέρυσι ένα brand προσέφερε στην Κιμ ένα εκατομμύριο δολάρια για να διαφήμιση τα ρούχα τους, αλλά η star προβληματίστηκε διότι τα προϊόντα έμοιαζαν με κακές αντιγραφές των Yeezy του άνδρα της Kanye West. Ο σύζυγος της, λοιπόν, της ζήτησε να μη το κάνει και μετά από μία εβδομάδα, την ημέρα της μητέρας, της χάρισε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα φάκελο με μία επιταγή του ενός εκατομμύριου. Η κάρτα έγραφε «Σε ευχαριστώ που πάντα με στηρίζεις και δεν το έκανες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!