Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Είσαι νέος με ιδέες; Βρήκαμε τη Σχολή που κάνει την ιδέα σου επιχείρηση
[TheTOC]: Είσαι νέος με ιδέες; Βρήκαμε τη Σχολή που κάνει την ιδέα σου επιχείρηση

[TheTOC]: Είσαι νέος με ιδέες; Βρήκαμε τη Σχολή που κάνει την ιδέα σου επιχείρηση

Οταν είσαι νέος έχεις ιδέες, έχεις πάθος και πολλά όνειρα. Το μόνο που ίσως να σου λείπει είναι η εμπειρία, αυτή που σήμερα έχουν τα πετυχημένα στελέχη.

Αν όμως συνδυάσεις αυτές τις δύο δυνάμεις, το κέφι και τη νεανική δύναμη, με την εμπειρία των πετυχημένων στελεχών, αποκτάς την ευκαιρία να κάνεις τα όνειρα και τις ιδέες πραγματικότητα!

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας , η πρώτη Σχολή χωρίς καθηγητές που διοργανώνεται από τη διεθνή ΜΚΟ ThinkYoung για δεύτερη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και της Coca-Cola στην Ελλάδα, είναι αυτή ακριβώς η ευκαιρία.

Η Σχολή Επιχειρηματικότητας κατευθύνει με επιτυχία τους νέους που είναι γεμάτοι με πάθος, ενέργεια, όρεξη για δουλειά και θέλουν χώρο (μεταφορικά και κυριολεκτικά) να εφαρμόσουν τις ιδέες τους και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

Σε αυτήν προσπάθεια υποστηρικτής είναι Coca-Cola , η οποία πιστεύει στους νέους και τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν πράξη τα επιχειρηματικά τους όνειρα.

Αυτό έγινε και φέτος στον πρώτο σταθμό της Σχολής Επιχειρηματικότητας , όπου από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες έζησαν μία μοναδική εμπειρία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!