Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Υψηλές προσδοκίες & εμπόδια στο δρόμο της Κεντροαριστεράς
[TheTOC]: Υψηλές προσδοκίες & εμπόδια στο δρόμο της Κεντροαριστεράς

[TheTOC]: Υψηλές προσδοκίες & εμπόδια στο δρόμο της Κεντροαριστεράς

Ξανά στα χαρακώματα Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή αρχηγού!

Ενώ η Φώφη Γεννηματά προεξοφλούσε σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» την επιτυχία του μεγάλου εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς, και την μετατροπή των επόμενων εκλογών σε ντέρμπι για τρεις και ο Γ. Καμίνης μιλούσε για την «μεγάλη ισχυρή παράταξη με πλειοψηφικά χαρακτηριστικά» όλα μοιάζουν ξανά στον αέρα.

Το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε μια ακόμη «εμπλοκή» με την ανταλλαγή αιχμών και προειδοποιήσεων μεταξύ του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ για το επίδικο ζήτημα της ψηφοφορίας.

Τι θέλουν Γεννηματά και Θεοδωράκης

Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ κατά πληροφορίες δεν φαίνεται να έχουν αντιρρήσεις ούτε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καθώς και οι Γιάννης Μανιάτης αλλά και Νίκος Ανδρουλάκης (βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΔΗΣΥ αντίστοιχα) .Ωστόσο η πλευρά της Φώφης Γεννηματά βάζει αστερίσκους με τους οποίους κάποιοι από τους άλλους υποψηφίους αντιδρούν.Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ ζητεί συγκεκριμένα να εφαρμοστεί το μοντέλο της Εσθονίας.Δηλαδή αν κάποιος επιθυμεί να ψηφίσει ηλεκτρονικά να έχει σε προγενέστερο χρόνο ταυτοποιηθεί λαμβάνοντας ατομικό κωδικό (pin) με τον οποίο θα ψηφίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!