Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [TheTOC]: Είκοσι ζευγάρια, είκοσι ιστορίες αγάπης με τον φακό του Reuters
[TheTOC]: Είκοσι ζευγάρια, είκοσι ιστορίες αγάπης με τον φακό του Reuters

[TheTOC]: Είκοσι ζευγάρια, είκοσι ιστορίες αγάπης με τον φακό του Reuters

Είκοσι ζευγάρια, είκοσι ιστορίες αγάπης μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Reuters, σε ένα αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο 76χρονος Nhuchhe Bahadur Amatya, συνταξιούχος λογιστής στο Νεπάλ και η 74χρονη σύζυγος του Raywoti Devi Amatya γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 15. Φέτος κλείνουν 59 χρόνια κοινής ζωής.

Η ιστορία αγάπης του 20χρονου Haidar Ali Moracho, από την Ισπανία και της Coral Ibanez ξεκίνησε μέσω διαδικτύου. Το νεαρό ζευγάρι αναγκάστηκε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του για πέντε χρόνια.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα ότι ο χωρισμός μας θα ήταν λιγότερο επώδυνος. Όμως δεν μπορούσα. Θα είμαστε μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είπε ο 20χρονος

Η Pramodini Roul από την Ινδία έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ. Όταν ξαναβρήκε την όρασή της, αρκετά χρόνια μετά την επίθεση, το πρώτο πρόσωπο που αντίκρισε ήταν αυτό του συντρόφου της Saroj.

«Την πρώτη φορά που ξαναείδα ήταν μπροστά μου ο Saroj. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορέσω να τον ξαναδώ» είπε.

ιστορία του 37χρονου Yorker Chad Ostrum και της συζύγου του, κύλησε πιο ομαλά. Την πρώτη μέρα που πήγε στο κολέγιο, έριξε μία ματιά στην πόρτα και είδε ένα κορίτσι. Αυτό το κορίτσι έγινε η σύζυγός του και η μητέρα της κόρης του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!