Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: “Η Τζέση Παπουτσή έφυγε με παράπονο και σε παρακαλώ γράψτο αυτό”
[TheTOC]: “Η Τζέση Παπουτσή έφυγε με παράπονο και σε παρακαλώ γράψτο αυτό”

[TheTOC]: “Η Τζέση Παπουτσή έφυγε με παράπονο και σε παρακαλώ γράψτο αυτό”

Άνθρωπος της ψυχής της, φίλος της, συνεργάτης της στο θέατρο και κουμπάρος της. Ο Δημήτρης Αποστόλου, ο σεναριογράφος που όλοι αγάπησαν τις σειρές που δημιούργησε μαζί με το άλλο καλλιτεχνικό μισό του, τον Αλέξανδρο Ρήγα, μίλησε για τη Τζέση Παπουτσή, τη δική του Τζέση, στο Down Town. Ο Δημήτρης έκλεισε σε λίγες λέξεις το παράπονο της ηθοποιού, που σκόρπιζε απλόχερα αγάπη.

Όσα είπε:

“Κάποια στιγμή, το 2007, η Τζέσυ Παπουτσή δουλεύει μαζί με τη Μάγδα Πένσου στο Αλίκη. Εγώ και η Μάγδα έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε και ψάχνουμε κουμπάρους. Στο διάλειμμα της παράστασης λέω στη Τζέσυ να μας παντρέψει.

“Στις 7/7/07 θα παντρευτούμε στο Παρίσι και θα είσαι κουμπάρα. Απλώς ράψου”. Της ήρθε σοκ, λιποθύμησε και βγαίνοντας στη σκηνή πιάνει τη Μάγδα και της λέει: «μου κάνει πλάκα έτσι;». Μέχρι τον Ιούλιο με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις: “Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είμαι εγώ;”, Μήπως να βρείτε έναν πλούσιο κουμπάρο;” κ.ο.κ.

Ταξιδεύουμε τελικά, όλοι μαζί για τον γάμο στο Παρίσι. Η Τζέσυ δεν έχει ξαναπάει στη Γαλλία και της φαίνονται όλα περίεργα. Κάνουμε και μια στάση στην Παναγιά των Παρισίων όπου της φοράω κάτι αυτιά του Γκούφι και κάνει σαν μικρό παιδί. Το προηγούμενο βράδυ του γάμου βγαίνουμε να δειπνήσουμε και γυρίζει η Τζέσυ και μου λέει: “η γυναίκα σου, να ξέρεις, είναι ματιασμένη”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!