Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Η Μάχη της Μονμάρτρης: Η Παπακώστα απαντά για την “Αντουανέτα”
[TheTOC]: Η Μάχη της Μονμάρτρης: Η Παπακώστα απαντά για την “Αντουανέτα”

[TheTOC]: Η Μάχη της Μονμάρτρης: Η Παπακώστα απαντά για την “Αντουανέτα”

Με μία απάντηση στον λογαριασμό της στον facebook, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, απαντά στις επικρίσεις και στις κατηγορίες που δέχτηκε μετά την δήλωσή της ότι η δική της οπτική είναι ότι τα Εξάρχεια τα βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-.

«Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τί μιλούν; Ως sans cullotes; Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς. Στις άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια. Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους…».

Ειδικοί φρουροί εναντίον Παπακώστα

Νωρίτερα, οι ειδικοί φρουροί σε ανακοίνωσή τους προειδοποίησαν την υφυπουργό να μην πάει στα Εξάρχεια γιατί κινδυνεύει να τύχει της υποδοχής της Μαρίας Αντουανέτας ή των “μαγισσών του Σάλεμ” απο τις μολότωφ της εμπροσθοφυλακής των Εξαρχείων. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο λόφος ” Μονμάρτρη ” των Εξαρχείων κατά την Υφυπουργό κυρία Παπακώστα, αποτελεί για τους αστυνομικούς και τους πολίτες, τον “Γολγοθά” του καθημερινού πολέμου με το ποινικό έγκλημα και την τρομοκρατία, αφού τους έχει παραχωρηθεί άσυλο και έδαφος που αποτελεί άβατο για το νόμο και τη δικαιοσύνη.
Οι εκατοντάδες τραυματίες και εγκαυματίες αστυνομικοί και πολίτες, οι τεράστιες καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στο άβατο και πέριξ του άβατου των Εξαρχείων, δεν προέκυψαν από πολιτισμικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις διανοουμένων, αλλά από ληστρικές επιθέσεις κακοποιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!