Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Γιος χειριστή εκσκαφέα: «Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν»
[TheTOC]: Γιος χειριστή εκσκαφέα: «Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν»

[TheTOC]: Γιος χειριστή εκσκαφέα: «Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν»

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε ότι ελπίζει να καίγεται στην κόλαση ο Κωνστασντίνος Μπάρκας, ο χειριστής του εκσκαφέα που φέρεται να έχει σκοτώσει κατά λάθος το παιδί στη διάρκεια εργασιών.

Ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Βαλάντης, περνά στην αντεπίθεση σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail. «Έχουν περάσει 25 χρόνια και δεν έχουν βρει κάτι, ούτε ένα ίχνος ένδειξης που να στηρίζει αυτούςε τους ισχυρισμούς εναντίον του πατέρα μου», σημειώνει ο Βαλάντης Μπάρκας και προσθέτει: Έχει κατηγορηθεί ότι είναι φονιάς παιδιού και η φωτογραφία του έχει δημοσιευτεί παντού, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη.

Σε άλλο σημείο, ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα τονίζει πως έχει παραμείνει ψύχραιμος όλο αυτό το διάστημα και επισημαίνει: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την “Επιχείρηση Μπεν”. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να κατηγορείς έναν νεκρό. Ο πατέρας μου είναι νεκρός και το όνομά του σέρνεται στη λάσπη. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, τον σέβονταν όλοι.

«Σεβόμασταν πάντα την Κέρι Νίνταμ αλλά είμαστε ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τα πράγματα που είπε για τον πατέρα μου. Θα της έλεγα να επιλέγει τις λέξεις της πιο προσεκτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!