Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Γιώργος κατά Καραμανλή για Βατοπέδι: Μίλησε ο άρχοντας της συγκάλυψης
[TheTOC]: Γιώργος κατά Καραμανλή για Βατοπέδι: Μίλησε ο άρχοντας της συγκάλυψης

[TheTOC]: Γιώργος κατά Καραμανλή για Βατοπέδι: Μίλησε ο άρχοντας της συγκάλυψης

Τους πρωτοφανείς πανηγυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την αθωωτική απόφαση στη δίκη για το Βατοπέδι , δεν άφησε ασχολίαστες ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με μια σκληρή ανακοίνωση, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κατηγορεί τον Κ. Καραμανλή ότι «βιάστηκε να μιλήσει» και τον χαρακτηρίζει «άρχοντα της συγκάλυψης και του σκότους».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΔΗΣΟ, «είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες».

Η ανακοίνωση του Κινήματος Παπανδρέου:

«Κι όμως αυτή τη φορά ο κ. Καραμανλής βιάστηκε να μιλήσει.

Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπεδίου. Από την οποία μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε…

Να επισημάνουμε στον κ. Καραμανλή ότι οι «παραπλανηθέντες Υπουργοί» του, με τη σημερινή δικαστική απόφαση παύουν να θεωρούνται «παραπλανημένοι», αφού το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι – υπάλληλοι «εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές» (της δικής του δηλαδή Κυβέρνησης).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!