Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Οι γυναίκες για το Φίλιππο ήταν σαν τα κατοικίδια ζώα
[TheTOC]: Οι γυναίκες για το Φίλιππο ήταν σαν τα κατοικίδια ζώα

[TheTOC]: Οι γυναίκες για το Φίλιππο ήταν σαν τα κατοικίδια ζώα

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ έγραψε ένα βιβλίο για το γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Φίλιππο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά οι πιπεράτες λεπτομέρειες που παραθέτει έκαναν ακόμα και τη Sun που καθόλου δεν ντρέπεται να δημοσιεύει πιπεράτα θέματα να διστάσει να βάλει λεπτομέρειες και αποσπάσματα του βιβλίου.

Ανάμεσα σε αυτές η περιγραφή της πρώτης νύχτας του γάμου της με το Φίλιππο την οποία το υπηρετικό προσωπικό συζητούσε επί χρόνια. Στις 336 σελίδες του βιβλίου η λαίδη Κάμπελ η οποία έχει δημοσιεύσει μια βιογραφία για τη Νταϊάνα καθόλου κολακευτική είναι πιστή οπαδός της βασίλισσας και μάλιστα σε αυτό το βιβλίο την αποκαθιστά σαν μονάρχη που παίζει σοβαρό ρόλο στην πολιτική της χώρας της.

Ο Φίλιππος σύμφωνα με την Κάμπελ φλερτάρει με την άδεια της βασίλισσας αλλά δεν έχει τολμήσει να είναι άπιστος, μάλιστα η συγγραφέας υποστηρίζει πως για τον Φίλιππο οι γυναίκες είναι σαν τα κατοικίδια ζώα, ήταν τα παιχνίδια του.

Η Κάμπελ έχει κατηγορηθεί πως οι λεπτομέρειες που αναφέρει είναι αποκυήματα της φαντασίας της ενώ η ίδια υποστηρίζει με σθένος τις πηγές της αλλά και τον ευτυχισμένο και αδιατάρακτο γάμο της 92χρονης βασίλισσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!