Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε να μιλήσει στη Βουλή για ΕΣΡ και ΣτΕ
[TheTOC]: Γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε να μιλήσει στη Βουλή για ΕΣΡ και ΣτΕ

[TheTOC]: Γιατί ο Τσίπρας δεν πήγε να μιλήσει στη Βουλή για ΕΣΡ και ΣτΕ

Την επιλογή να μην ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά έκανε ο Πρωθυπουργός με την απόφασή του να μην παραστεί τελικά στη Βουλή και να μιλήσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ με την επίσημη δικαιολογία ότι υπήρξαν προγραμματισμένες συναντήσεις στις Βρυξέλλες οι οποίες δεν μπορούσαν να αναβληθούν.

Η απόφαση του ΣτΕ που έκανε αποδεκτές τις προσφυγές των καναλιών, ανοίγοντας τον δρόμο για να συζητηθεί η συνταγματικότητα του νόμου Παππά, η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων δικαστικού από την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα κανάλια σε συνδυασμό με την σθεναρή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης τα οποία ζητούν συγκρότηση του ΕΣΡ μετά την τελική απόφαση του ΣτΕ, ανάγκασε την κυβέρνηση να κάνει βήματα πίσω από την αρχική της θέση να καταθέσει την τροπολογία Παππά αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης δεσμεύτηκε στους εργαζομένους των καναλιών που είδε σήμερα ότι δεν θα κατατεθεί η τροπολογία μέχρι την Κυριακή, οπότε και αναμένεται να έχει επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες.

Παράλληλα από το Μέγαρο Μαξίμου γνωστοποιούν ότι ο διευθυντής του γραφείου το Πρωθυπουργού κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!