Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Γιατί το Μαξίμου βάζει πάγο στην παραίτηση Ζουράρι έως αύριο
[TheTOC]: Γιατί το Μαξίμου βάζει πάγο στην παραίτηση Ζουράρι έως αύριο

[TheTOC]: Γιατί το Μαξίμου βάζει πάγο στην παραίτηση Ζουράρι έως αύριο

Η αποπομπή δια της παραιτήσεως του υφυπουργού Κώστα Ζουράρι πιθανολογείται από ορισμένους ότι μπορεί να επιταχύνει αποφάσεις του πρωθυπουργού για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, που ούτως ή άλλως φημολογείται ότι θα έκανε ο κ. Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης.

Ωστόσο ένας άρον άρον ανασχηματισμός αυτή την ώρα χωρίς να έχει κλείσει η αξιολόγηση και με τις σχέσεις με τον κυβερνητικό εταίρο σε λεπτή φάση εξαιτίας του Σκοπιανού,πιθανότερο να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από μια απλή αντικατάσταση του κ. Ζουράρι από άλλο στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε και σε αυτή την περίπτωση εν θερμώ αντίδραση. Ενώ ουσιαστικά ο κ. Ζουράρις έθεσε εαυτόν εκτός κυβέρνησης από σήμερα,ο πρωθυπουργός απέφυγε να την κάνει δεκτή. Διαρρέεται δε επισήμως από το Μαξίμου πως ο κ. Τσίπρας θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα αύριο το βράδυ στη Βουλή.

Αφήνεται έτσι να αιωρείται στον αέρα και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Κάτι που αυτομάτως ενεργοποιεί το πνεύμα «πειθαρχίας» στους βουλευτές της κυβέρνησης που ενδεχομένως θα ήθελαν να καταψηφίσουν κάποια από τις δύσκολες διατάξεις όπως πχ για την περικοπή των επιδομάτων των πολυτέκνων ή την αλλαγή στην προκήρυξη της απεργίας.

Πως ο Ζουράρις προκάλεσε χάος

Το κλίμα για τον υφυπουργό παιδείας που με αγοραίες εκφράσεις προσέβαλε Ολυμπιακό και Αρη,βάρυνε επικίνδυνα από την ώρα που ο Δημήτρης Καμμένος βουλευτής Πειραιά βγήκε στον ΣΚΑΙ και ζήτησε την κεφαλή του επί πίνακι για όσα υβριστικά είπε σε ραδιοφωνο της θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!