Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Γεννηματά στο Κάραβελ:Δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός
[TheTOC]: Γεννηματά στο Κάραβελ:Δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός

[TheTOC]: Γεννηματά στο Κάραβελ:Δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός

Η καρδιά του πολύπαθου ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπάει στο Κάραβελ όπου συνέρρευσαν τα ιστορικά και νέα στελέχη ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά.

Από τον Αντώνη Λιβάνη και τον Γιάννη Καψή της πρώτης φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τους βουλευτές και τα στελέχη της νέας γενιάς δίνουν το παρόν και το μήνυμα ” το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ”.

Το reunion είναι πρώτης τάξεως σκηνικό για την επιστροφή του γιου του ιδρυτή του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Γιώργυ Παπανδρέου που ενέταξε το ΚΙΔΗΣΟ στην ομπρέλα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο Κάραβελ συνοδευόμενος από τον «στρατηγό» Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα. Στην ροτόντα των στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου κάθονται ακόμη και οι κκ. Κρεμαστινός και Κεγκέρογλου.

« Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά καλωσορίζοντας τις φυλές του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά κάλυψε και τις απουσίες στελεχών όπως ο Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. λέγοντας «δηλώνουν παρόντες και άλλοι που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!