Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Γάμος στο παλάτι: Ποια είναι η ανιψιά της Ελισάβετ με το αμαρτωλό παρελθόν
[TheTOC]: Γάμος στο παλάτι: Ποια είναι η ανιψιά της Ελισάβετ με το αμαρτωλό παρελθόν

[TheTOC]: Γάμος στο παλάτι: Ποια είναι η ανιψιά της Ελισάβετ με το αμαρτωλό παρελθόν

Τους αρραβώνες της 37χρονης Λαίδης Γαβριέλλας Γουίνσδορ με τον αγαπημένο της Τόμας Κίνκστον μόλις ανακοίνωσε το παλάτι, το οποίο δεν προλαβαίνει τους αρραβώνες και τους γάμους τον τελευταίο χρόνο.

Τώρα ήρθε η σειρά της λαίδης Γαβριέλλας η οποία είναι κόρη του Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ (εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ) και της συζύγου του Μαρίας Χριστίνας φον Ράημπνιτς. Το πλήρες της όνομα είναι “Γαβριέλλα Μαρίνα Αλεξάνδρα Οφήλια” και είναι γνωστή με το χαϊδευτικό “Έλλα”.

Ποια είναι η Λαίδη Γαβριέλλα

Η Γαβριέλλα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981 στο Νοσοκομείο St Mary’s του Λονδίνου και εργάζεται ως ελεύθερη συγγραφέας. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε μέσα όπως Sunday Telegraph, Evening Standard, Country Life, The Spectator,και τη ισπανική έκδοση του Hello.

Έχει ένα αδελφό, τον Φρειδερίκο, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1979. Αποφοίτησε από το Σχολείο Ντάουν Χάους (ισοδύναμο λυκείου) στο Κολντ Ας του Μπέρκσαηαρ.

Τον Μάιο του 2004, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μπράουν στην Πρόβιτενς του Ρόουντ Άηλαντ με πτυχίο BA στη Συγκριτική Λογοτεχνία. Το 2012, της απονεμήθηκε το πτυχίο MPhil στην Κοινωνική Ανθρωπολογία από το Κολλέγιο Λίνακερ της Οξφόρδης.

Το δικαίωμα της Έλλας στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου δεν αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βρεττανικής Μοναρχίας (Διαδοχή) διότι προηγούνται αρκετοί άλλοι. Με τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις έπεσε στην θέση 50.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!