Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Φόβοι για περισσότερους νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής
[TheTOC]: Φόβοι για περισσότερους νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής

[TheTOC]: Φόβοι για περισσότερους νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής

Φόβος και ανησυχία επικρατούν στη Μάνδρα Αττικής, καθώς υπάρχει η εικαασία ότι υπάρχουν κι άλλοι νεκροί, αλλοδαποί εργάτες γης, τους οποίους ουδείς αναζητεί. Δημοτικοί παράγοντες εκτιμούν πως ο τελικός αριθμός των θυμάτων θα ξεπεράσει τους 22,(εάν βρεθεί νεκρός και ο τελευταίος αγνοούμενος).

“Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών μας δεν θα σταματήσει στους 22. Αγνοούμενοι είναι επίσης και άνθρωποι που εργάζονταν στη Μάνδρα, αλλά λόγω του ότι ήταν από ξένες χώρες (σ.σ.: Πακιστάν, Μπανγκλαντές) δεν έχουν συγγενείς εδώ να δηλώσουν ότι λείπουν”, τονίζει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας Ερασμία Στάθη στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Το ευτύχημα είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα μέλη τους που να αγνοούνται, σύμφωνα με την πακιστανική κοινότητα. Ωστόσο οδηγός της γραμμής Α16 (Πλατεία Κουμουνδούρου – Ελευσίνα) ανέφερε “ότι εδώ και μέρες οι στάσεις δεν γεμίζουν από ξένους εργάτες – όπως γινόταν”.

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της ΕΜΑΚ έχουν επικεντρωθεί – περιορίσει τις έρευνες στο εργοτάξιο της Μάνδρας, καθώς εκτιμούν πως και ο τελευταίος αγνοούμενος, ο 70χρονος, πιθανότατα θα εντοπιστεί κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και τα άλλα τρία άψυχα σώματα.

Φωτό: Ευρωκίνηση

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!