Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Φίλης: Δεν είπα ότι ο Τσακαλώτος είναι μνημονιακός υπουργός
[TheTOC]: Φίλης: Δεν είπα ότι ο Τσακαλώτος είναι μνημονιακός υπουργός

[TheTOC]: Φίλης: Δεν είπα ότι ο Τσακαλώτος είναι μνημονιακός υπουργός

Δέσμη μέτρων για προστασία της λαϊκής κατοικίας και για να μην περάσουν σε funds όλα τα σπίτια από την πρώτη Ιανουαρίου ζήτησε ο Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του σε ρ/φ σταθμό.

«Εδώ χρειάζεται μια σοβαρή, κατά τη γνώμη μου, πρωτοβουλία που θα έχει και νομοθετικό χαρακτήρα. Όχι μόνο στα λόγια. Ένα θέμα αφορά αυτό, το θέμα των funds. Ένα δεύτερο θέμα, πολύ ουσιαστικό, αφορά τη σιωπηρή συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις τράπεζες και την κυβέρνηση για το να μην γίνονται πλειστηριασμοί μέχρι 300.000 ευρώ για ακίνητα. Χρειάζεται να δούμε πώς θα προχωρήσουμε σε μία νομοθετική κατοχύρωση» σημείωσε.

Αναφερόμενος στο θέμα του στόχου για υψηλό πλεόνασμα 3,5%, τόνισε ότι «μας κόβει τα πόδια» και πως χρειάζεται εθνική πρωτοβουλία για να αλλάξει.

«Γιατί δεν υπάρχει μια πρωτοβουλία από όλες τις δυνάμεις, εθνική πρωτοβουλία, που να πάνε και να πουν στους δανειστές βγαίνουμε από το μνημόνιο τώρα, από τη δανειακή σύμβαση για να είμαι πιο ακριβής, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε με 3,5% πλεονάσματα, αυτό μας κόβει τα πόδια» σημείωσε, μιλώντας στον real fm.

Αναφερόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είπε: «Εφόσον έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις, καλό είναι μετά από μια διαπραγμάτευση να ολοκληρώνονται το συντομότερο δυνατό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!